100% CREATINE MONOHYDRATE 300G

100% CREATINE MONOHYDRATE 300G

Elfogyott

2 990 Ft

Elfogyott

Hozzáadás a kívánság listámhozHozzáadás az összehasonlításhoz

A kreatin segít a szervezetnek átalakítani az ADP-t vissza ATP-re, így nagyobb mennyiségű ATP energiát használhat fel a szervezet, ami növelheti a rövid távú kitartást és erőszintet.

Kategóriák: , Címke:

A kreatin-monohidrát egy természetesen előforduló vegyület, megtalálható az emberi testben és a bevitt tápanyagban elsősorban a hús és hal fajtákban.
Rendkívüli kutatásokból kiderült, hogy a jól felszívódásnak köszönhetően a kreatinemonohydrate bizonyítottan jelentősen fokozza az izomerőt, az energiát nagy intenzitású tevékenység során. A kreatin egy népszerű termék, mert képes nagy fizikai terhelés során, energiatárolóként mükődni. A kreatin segít a szervezetnek átalakítani az ADP-t vissza ATP-re, így nagyobb mennyiségű ATP energiát használhat fel a szervezet, ami növelheti a rövid távú kitartást és erőszintet. A kreatin “energiatárolóként” lesz jelen a szervezetben, míg aktív fizikai igénybevétel nincsen. A kreatin a májban szintetizálódik és a főbb izmok tárolják, beleértve a szív- és vázizom szövetek.
Felhasználási javaslat:
Étrend-kiegészítőként, keverjük össze 1 csapott evőkanállal (5 gramot) a gyümölcslével vagy más édesített folyadékkal, 3-4 alkalommal naponta, edzés előtt és után, az első 7 napban. Ezt követően, a fenntartási használatra, fogyasszon 1-3-szor 1 csapott evőkanállal (5 gramot) naponta. Hagyjunk ki 3-4 órát 1-1 adag között. Tartós használatra 28 napnál, használjon egy adagot naponta.

Kezdj el gépelni és üss Entert a kereséshez

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.